Pridané dňa 13. októbra 2024 / 52
Pohlavie : Psík
Veľkosť : stredný (do 25kg)
Vek : do 1 roka
Mesto / Obec : Švábovce
DUKE,
pes, nar. cca marec 2024,
dátum prijatia: august 2024,
čistokrvná podtatranská zmeska,
v dospelosti predpoklad: väčší vzrast (+/- 25kg),
Tento rozprávkový psík k nám prišiel po odobratí zo zlých podmienok cez RVPS. Duke nemal šťastie na majiteľov. Od šteniatka zavretý v rozpadnutom koterci, po riešení podmienok sa ho hneď na druhý deň zbavili a tá ďalšia rodina ho zas dala niekomu inému atď. No našťastie sa ho podarilo vypátrať a tak skončil u nás. V našom útulku, kde si konečne užíva bezpečie. No potrebuje to hlavné. Dobrý domov.
DUKE je vysmiate slniečko. Stále dobre naladený, veselý a hlavne neskutočne naviazaný na ľudí. Po všetkom čo si prežil, sa od ľudí nepohne a chce neustále mojkanie a láskanie.
Je to však stále ešte len šteniatko, čiže ho treba vychovať a správne viesť.
So psíkmi sa znáša dobre, je to dobrý kamarát na hry a naháňačky. 🙂
Trošku je majetnícky k papaníčku, ktoré veľmi miluje. S tým sa s kamošmi nepodelí. 😃
Jedno uško pozorne počúva odkiaľ príde nová rodinka a druhé uško tak trochu nepočúva ako on. 😃
Šteniatko nie je hračka pre deti. Bude tu s Vami niekoľko rokov a zodpovednosť, výchova a správne vedenie je len na Vás. Ak ste pripravení na výchovu, kopečky doma a obkuskaný nábytok 😃, tak je tu práve pre Vás. 🙂
Vhodný je do bytu alebo domu s celoročným prístupom dnu. Do nového domova pôjde očkovaný aj čipovaný. Nachádza sa v útulku vo Švábovciach pri Poprade.
Podmienkou adopcie je úspešný adopčný proces a následné podpísanie predadopčnej zmluvy, kastrácia zvieratka do pol roka od adopcie a uhradenie rezervačného poplatku. V prípade ak vás DUKE zaujal, píšte na FB správu alebo mail: info@cestazadomovom.sk
Ďalšie zvieratá na adopciu