Pridané dňa 13. októbra 2024 / 194
Pohlavie : Fenka
Veľkosť : šteniatko
Vek : do 1 roka
Mesto / Obec : Švábovce
AILEEN,
fenka, nar. cca júl 2024,
dátum prijatia: október 2024,
čistokrvná podtatranská zmeska,
v dospelosti predpoklad: stredný až väčší vzrast (+/- 25kg),
Nádherná princezná Aileen bola pravdepodobne vyhodená z auta v neďalekej obci. Pár dní sa potulovala a hľadala bezpečie. Našla ho u nás a my jej teraz hľadáme ten najlepší domov na svete.
AILEEN je zlatíčko. Je to taká nežná slečna, ktorú by ste len mojkali, tulkali, ňuňkali. Je veľmi silno naviazaná na človeka. Veľmi ho ľúbi.
S inými psíkmi sa znáša samozrejme dobre, je to šteniatko. Rada sa pohrá, vyblázni. Určite by sa potešila psiemu kamošovi v rodine. Potrebuje však veľa kontaktu a hier s inými psíkmi, vtedy je spokojná.
Má v sebe aj veľa energie. Všetko ju zaujíma, je veľmi šikovná a učenlivá. Bude to pes za odmenu. 🙂
Je to ešte len šteniatko a bude presne taká, akú si ju vychováte. Odrazom svojho pána.
Šteniatko nie je hračka pre deti. Bude tu s Vami niekoľko rokov a zodpovednosť, výchova a správne vedenie je len na Vás. Ak ste pripravení na výchovu, kopečky doma a obkuskaný nábytok 😃, tak je tu práve pre Vás. 🙂
Vhodná je do bytu alebo domu s celoročným prístupom dnu. Do nového domova pôjde očkovaná aj čipovaná. Nachádza sa v útulku vo Švábovciach pri Poprade.
Podmienkou adopcie je úspešný adopčný proces a následné podpísanie predadopčnej zmluvy, kastrácia zvieratka do pol roka od adopcie a uhradenie rezervačného poplatku.
V prípade ak vás AILEEN zaujala, píšte na FB správu alebo mail: info@cestazadomovom.sk
Ďalšie zvieratá na adopciu