Pridané dňa 18. októbra 2024 / 9
Pohlavie : Mačička
Veľkosť : dospelé
Vek : 1-5 rokov
Mesto / Obec : Trstené pri Hornáde

Paradajka je príkladom temperamentu postavenom na štyroch labkách. Spočiatku ustráchane trdielko, po malej chvíli pochopí, že nie je nič lepšie ako ruky človeka, ktoré vedia pohladiť, pomaznať, dať nejakú tu mňamku a držať paličku s hračkou.
Paradajka je u nás už veľmi dlhú dobu. K nám do labiek sa dostala ako malinke len niekoľkodňové mačiatko, chorá, zasoplená s potrebou dokrmovať z fľaše. Trvalo veľmi dlho, kým sa ich telíčka dali dokopy a prečo telíčka? Paradajka totiž neprišla sama, k nám prišla aj so svojou sestričkou, ktorá už svoj milujúci domov našla. Veľmi nám láme srdcia, že Parádička opäť možno strávi Vianoce v útulku, a preto vás veľmi prosíme o maximálne zdieľanie jej albumu. Pomôžte spolu tejto temperamentnej no milujúcej micke nájsť svoj šťastný domov, svojho človeka.

Dátum narodenia: 5.5.2022

🚑 Podstúpila veterinárne prehliadky, a v súčasnosti je úplne zdravá. Novú rodinku si hľadá kastrovaná, kompletne odčervená, odblšená, zavakcinovaná a čipovaná s negatívnymi testami na mačacie choroby (FIV/FELV).
🏡 Domov si hľadá dnu, v byte alebo v dome.
👌🏻 Hygienu má zvládnutú na 100%, mačací záchodík používa od prvej chvíle.
❤️ Miluje kvalitné kapsičky a konzervy, nesmierne rada sa vyhrieva na slniečku, využíva škrabadlo, hračky a peliešky.
❤️ Veľmi obľúbené sú huňaté pelechy, jahňacie mlsky a pletené loptičky.
🐱🐶 S mickami je naučená fungovať, je bezproblémová. So psíkmi taktiež vychádza bezproblémovo.

Ak sa vám náša Paradajka páči, napíšte nám správu na stránku alebo email na ozvlabky@gmail.com. Do vhodnej rodinky vieme Paradajku priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️

Ďalšie zvieratá na adopciu